Alle priser er oppgitt i norske kroner og er eks. fraktomkostninger. Du må være 18 år eller ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille varer hos oss.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Du kan likevel benytte deg av angrefristen dersom du ikke ønsker å beholde varen. Se eget avsnittet om angrefrist.

Vår vareutvalg varierer hele tiden og vi tar forbehold om utsolgte varer, skrivefeil eller tekniske feil i produkt-, pris- og bildeinformasjon.

FRAKT

Vi sender våre pakker med Postnord, pakken sendes til nærmeste utleveringssted. Vi sender deg sporingsinfo til epost/mobil såfremt dette er oppgitt ved bestilling. Hobbybua har fast frakt på kr. 88,- for ordre opp til 1.000,-. Ordre over 1.000,- sendes fraktfritt. Vilkår gjelder for forsendelser i Norge. Pakken blir levert til den adressen som er oppgitt i din bestilling. Når bestilling er registrert vil du motta en bekreftelsesmail og faktura med angrerettsskjema sendes deg så snart vi har fått pakket og sendt varene.

Ønskes pakken sendt utenlands, ta kontakt på post@hobbybua.no for betalingsinformasjon og fraktberegning.

BETALINGSBETINGELSER

Betaling kan skje på følgende måte:

  1. Betaling via Nets, en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.
  2. Paypal (merk at det her påløper et behandlingsgebyr på kr. 25,-)

Faktura m/angrerettsskjema sendes på epost til oppgitt epostadresse når varene sendes ut.

ANGREFRIST

Iht angrerettloven kan du angre på ditt kjøp innen 14 dager. Produktene skal da returneres samlet i samme stand som du mottok det, ubrukt. Ved delvis retur av ordre refunderer vi vareverdi på disse varene. Eventuelle returkostnader dekkes av kunden. Reklamasjoner meldes straks varen er mottatt. Personlige bilder som er laget som perlebroderi, korsstingsbroderi eller mal etter nummer kan ikke refunderes.

Vi har dessverre ikke mulighet til å behandle restordrer. Såfremt deler av en ordre ikke kan leveres kontaktes kunden før utsendelse.

Send oss gjerne en mail på post@hobbybua.no eller ta kontakt på tlf. 46859830 (hverdager etter 16:00)

Bildene i nettbutikken har vi enten tatt selv eller har innhentet lov fra produsenter for å vise deres varere. Det er ikke lov å kopiere bilder uten tillatelse.

FAKTURA/ANGRERETTSKEMA

Alle dokumenter sendes nå elektronisk fra Hobbybua AS. Faktura og angrerettsskjema vil du få på epost så snart bestillingen er pakket og sendt. 

KOPIERING AV BILDER

Vi bistår kunder med produksjon av egne bilder. Kunden er selv ansvarlig for å påse overholdelse av åndsverkloven (Lov om opphavsrett til åndsverk) for de bildene som blir sendt til oss. Blir vi gjort oppmerksomme på at motiver brukt på produkter i nettbutikken ikke tilfredstiller dette lovverket, så blir de snarest tatt bort fra vårt vareutvalg.

lagt til handlevogn